Vinn pengar på trav med mina speltips

På denna sida publicerar jag mina speltips inom trav. Jag följer min spelstrategi och lägger spel på hästar som antingen skall vinna eller komma på plats (Bland de tre första).

Just platsspel tycker jag är väldigt underskattat och chansen till en bra avkastning är stor.

För att man skall kunna följa mina historiska spel så visar jag en länk till mina spel och en kort sammanställning längre ner på denna sidan. Jag använder mig av en gratis tjänst på Betting.gs

Alla mina gratis travtips och dess analyser publicerar jag här på denna sida. Följ mig och välj ut de spel du själv bedömmer har en stor chans att gå in och generera vinster.

OBS: Tänk på att oddsen är vid det tillfälle jag lägger spelet. De fasta oddsen kan förändras under tiden. 

Mina senaste speltips

Hur jag beräknar resultatet av mina travspel!

Det finns många sätt att mäta framgången för din spelportfölj och avkastningen på investeringen (ROI=Return of investement) är en av dem.

ROI brukar normalt presenteras i procent (%) och det anser jag vara lättast då alla har olika insatser och mäter olika per Unit.

Exempel: Under en månad satsade du 200 Units totalt med ett resultat på 210 Units. Då blir din ROI = 210-200/200 = 0.05 = 5%

En Unit (enhet) i sport spel är ett mått på storleken på någons satsning. Generella sportspels strategier anser att du borde satsa någonstans mellan 1-5% av din spelkassa på varje satsning. Det är allmänt accepterat att en Unit motsvarar ungefär 0.5% eller 1% av din spelkassa.

Units

Alla spelare har olika spelkassor och olika insatsplaner. Varje unit har olika värden beroende på vad du själv bestämt dig för. Nedan beskriver de värden, procent av spelkassan, som jag använder när jag spelar.

1 units = 0.5 % av spelkassan
2 units = 1 % av spelkassan
3 units = 1.5 % av spelkassan
4 units = 2 % av spelkassan
5 units = 2.5 % av spelkassan
6 units = 3 % av spelkassan
7 units = 3.5 % av spelkassan
8 units = 4 % av spelkassan
9 units = 4.5 % av spelkassan
10 units = 5 % av spelkassan