Lära sig spela på trav – Del 1 Kunskap

vinna på trav

Kunskap är viktigt för att vinna på trav!

Att vinna på travet kräver en del tur. Hur mycket tur beror på hur mycket kunskap du har som grund. Internet har gett oss möjligheter att införskaffa information som vi sedan kan sammanställa och bygga vår strategi på för att vinna på trav. 

Man beräknar att trav är c:a 66% kunskap och 34 % tur. Då förstår ni att chansen till vinst ökar med lärdom. Det är ingen slump att travspel är en av de fem investeringsmöjligheterna i Sverige som ger dig chansen till att bli miljonär.

Det finns många travexperter, travsidor, travtidningar, travböcker och travforum. För att lära sig spela på trav och bli en vinnare måste du lita på dig själv och din intuition. Om alla hade spelat likadant för att vinna på trav så hade vi haft väldigt låga utdelningar och ingen avkastning på våra spel.

Bestäm dig för vilka informationskällor som du vill ha och håll kvar vid dem vecka efter vecka. Det finns flera parametrar (statistik, lopparkiv, intervjuer, liveinformation) som är viktiga att ta reda på för att din kunskap och strategi skall vara komplett. (Mer om det i nästa inlägg)

När det är klart och du känner dig nöjd så har du redan minskat andelen tur i travspel. Om man spelar på V86 eller V75 för att vinna de stora pengarna, vilket vi alla vill, så har jag ett enda råd. Spela ett reducerat system själv eller i bolag.

Vinna på trav tillsammans

Det krävs kapital och stora system för att öka chansen till full pott. Varför inte skapa ett eget bolag och basera systemet på din kunskap och strategi. Använd dataprogram för att konstruera systemen, jag rekommenderar Jokersystemet.se , alternativt gå med i ett spelbolag.

Spelbutiker, ATG tillsammans och en del hemsidor erbjuder andelar i olika spelbolag inom trav. Tänk på att ta reda på vilken kunskap de har och vad de baserar sina system på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.